Кількість
|
Вартість
|
||
|
Це чудова Гейша з Панами, яка була вирощена на фермі Еліда. Одній з трьох ферм Вілфорда Ламастуса. Назва лоту Torre що перекладається як «Вежа». Це найвища і найбажаніша точка для вирощування в Панамі , висота 1950 метрів+. Завдяки цьому ми отримали довший метаболізм і як наслідок більшу концентрацію цукру в ягоді і солодкості в напої .
Загально, метод обробки можна віднести до натурального, проте виконаний в авторському стилі Вілфорда під назвою DRD, що розшифровується як Dark Room Dry. Цю технологію він використовує для своїх кращих лотів. Його суть полягає в повільній сушці протягом 21 дня на вентильованих ліжках в темній кімнати, що дає можливість сформувати більше фруктових смаків в каві.
Ще одна особливість це подвійна ручна сепарація, що дозволить отримати стабільний і чистий смак.
Після обробки ягоди відпочивають і стабілізуються 60 днів
Саме такий спосіб обробки а також контроль на кожному етапі дозволяє отримати максимально чисту чашку і виділити інтенсивні фруктові ноти.
Смаковий профіль ( загальні ноти всіх дегустацій в капінгу і приготуванні воронок ):
Квіткові ноти:
Чайна троянда, Бузок
Фруктові ноти
Цитрусові:
Мандарин, бергамот, рожевий грейпфрут
Кісточкові:
Персик, нектарин, абрикос, слива
Солодкі:
Фісташка, мед